Почетна Технологија ВМРО-ДПМНЕ освои повеќе гласови од СДС, со пораз од 1:3 СДС го има најслабиот резултат во историјата

ВМРО-ДПМНЕ освои повеќе гласови од СДС, со пораз од 1:3 СДС го има најслабиот резултат во историјата

од nenad
1 минути читај за
ВМРО-ДПМНЕ освои повеќе гласови од СДС. 436 илјади гласа пред 154 илјади на СДС е огромна одговорност за ВМРО-ДПМНЕ.СДС има најголем пораз во историјата. Разликата во гласови е 1:3.

   

СДС има најмал број пратеници во собранието од кога постои.
Лошите политики го бетонираа СДС на дното.Следува време на одговорно работење. Забрзан економски раст, борба против корупцијата и европска интеграција.
Потребни се коренити и брзи промени. Народот повторно ќе ја чувствува Македонија како своја.ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING