Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: Организацискиот директор на Нефрологија до последен момент реализира тендери или полни џебови

ВМРО-ДПМНЕ: Организацискиот директор на Нефрологија до последен момент реализира тендери или полни џебови

од nenad
1 минути читај за

На Клиниката за нефрологија раководството се спрема за заминување или организацискиот директор до последен момент по секоја цена треба да реализира тендер за молерисување на ѕидовио.

Со оглед дека на Клиника за нефрологија денес, сабота, се молерисуваат ѕидовите кои веќе се молерисани пред извесен период прашуваме: За која фирма станува збор, за каква набавка, што се опфаќа набавката и за која сума, дали се безбедни пациентите?

Дали се постапува по процедурите предвидени со Закон и дали се испочитувани насоките на Инпекторатот во вакви случаи?

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

 

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING