Почетна Технологија (Видео) Филмски грабеж во Рим: Упаднале во златарница низ дупка од подрумот и украле накит вреден 500 илјади евра

(Видео) Филмски грабеж во Рим: Упаднале во златарница низ дупка од подрумот и украле накит вреден 500 илјади евра

од nenad
2 минути читај за
Најмалку тројца крадци во текот на ноќта извршиле огромна кражба во златарница во Рим. Тие влегле во златарницата преку дупка во подрумот, при што украле плен вреден околу 500 илјади евра. Голема кражба е извршена во златарницата „Булгари“ во самото срце на Рим. Алармот бил вклучен околу полноќ откако крадците, влегле во златарницата, минувајќи низ подрумот, преку дупка направена на подот преку која успеале да влезат во сервисната соба.

   

Според првичните информации, откако влегле во златарницата, крадците ги скршиле стаклата и го украле накитот од внатре. Форензичката полиција извршила мерења, при што ја прегледала и дупката на подот што ја поврзувала продавницата со подрумот на зградата. Се проверуваат и сликите од камерата. Истрагата за инцидентот ја водат полициски службеници на лет од Рим.ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING