Почетна Убавина и здравје (ВИДЕО) Невестата и гостите во солзи: Младоженецот среде венчавка објави дека друга сака !

(ВИДЕО) Невестата и гостите во солзи: Младоженецот среде венчавка објави дека друга сака !

од nenad
2 минути читај за

(ВИДЕО) Невестата и гостите во солзи: Младоженецот среде венчавка објави дека друга сака !

Објавено на 07/02/2024

На денот на свадбата на двојката од Португалија,Џеферсон и Џесика, имало многу солзи.
Она што предизвикало вистинска поплава било искажувањето за љубов на младоженецот. Само што тоа не било усмерено кон невестата туку кон неговата осумгодишна ќерка.
На свадбата главно се’ е околу невестата и младоженецот. Меѓутоа, во нивниот ден учествувала и една посебн дама – осумгодишната ќерка на Џесика, Џована. А, Џеферсон имал големо изненадување за неа и нејзината мајка.
После читањето на заветите кои ги напишал за Џесика, Џеферсон се свртел кон Џована. На сите им дал до знаење дека не се вљубил само во Џесика, туку ја сакал и „Џи“. Неговото ветување за цел живот било за двете.
Тој клекнал пред девојчето и и’ навел се што ја прави посебна.
„Ако било што би можел да побарам од Бог тоа би било тебе да те имам за ќерка. Би бил најгордиот татко на светот кога би можел да имам така прекрасна, интелигентна и образована ќерка како што си ти“ и рекол на девојчето.
Тие прекрасни зборови предизвикале среќа и солзи на лицето на Џована.
„Исто така ти давам љубов, својата љубов, и ветувам дека ќе се грижам за тебе, ќе те заштитувам и нема да дозволам било кога нешто да ти се случи“ се зарекол очувот.
Неговите зборови очигледно ги трогнале присутните во црквата бидејќи сите ги бришеле очите додека се бореле со солзите.
После тоа малечката „Џи“ го земала микрофонот и во солзи ја изразила својата радост и благодарност што го има Џеферсон за татко.
А, ако и’ дотогш некој успеал да остане со суви очи, во тој момент и’ ним им надошле солзи.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING