Почетна Македонија (ВИДЕО) МИЦКОВСКИ ПО СРЕДБАТА СО ОРБАН КАЖА ДЕКА АКО ЗАТРЕБА ПАК МОЖЕ ДА СЕ ПОЗАЈМИМЕ ОД УНГАРИЈА: Унгарската Влада ќе и позајми на Македонската Влада сума од 500 милиони евра под следните услови, а тоа се камата од 3,25 проценти, три години грејс период, и 12 години рок на отплата, што е вкупно 15 години

(ВИДЕО) МИЦКОВСКИ ПО СРЕДБАТА СО ОРБАН КАЖА ДЕКА АКО ЗАТРЕБА ПАК МОЖЕ ДА СЕ ПОЗАЈМИМЕ ОД УНГАРИЈА: Унгарската Влада ќе и позајми на Македонската Влада сума од 500 милиони евра под следните услови, а тоа се камата од 3,25 проценти, три години грејс период, и 12 години рок на отплата, што е вкупно 15 години

од nenad
7 минути читај за

(ВИДЕО) МИЦКОВСКИ ПО СРЕДБАТА СО ОРБАН КАЖА ДЕКА АКО ЗАТРЕБА ПАК МОЖЕ ДА СЕ ПОЗАЈМИМЕ ОД УНГАРИЈА: Унгарската Влада ќе и позајми на Македонската Влада сума од 500 милиони евра под следните услови, а тоа се камата од 3,25 проценти, три години грејс период, и 12 години рок на отплата, што е вкупно 15 години – МАКТЕЛ
ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING