Почетна Економија (ВИДЕО) ЕДНА БИЛКА МОЖЕ ДА ГИ ИЗБРКА КОМАРЦИТЕ Доаѓа летната војна со инсектите

(ВИДЕО) ЕДНА БИЛКА МОЖЕ ДА ГИ ИЗБРКА КОМАРЦИТЕ Доаѓа летната војна со инсектите

од nenad
3 минути читај за
Тeмјаниката не бара многу, го сака сонцето и мириса прекрасно, вели Дејан Драгиќевиќ додавајќи дека темјанот добро се комбинира со петунии.

Темјаниката може природно да ги одбие комарците од вашиот дом. Љубителот на цвеќиња од Србија, Дејан Драгиќевиќ, во снимка на социјалните мрежи објаснува дека тоа е до мирисот на темјанот, којшто може да се нарече и хиландарски босилек, па удури и Света Петка. – Тeмјаниката не бара многу, го сака сонцето и мириса прекрасно – вели тој додавајќи дека темјанот добро се комбинира со петунии. Драгиќевиќ зборува и за други корисни растенија во домот велејќи дека чуваркуќа има слични благодатни ефекти на кожата како познатата билка алое вера.

@plantagenije

Kako se rešiti komaraca?#komarac #rešenje #problem #fyp #balkantiktok #balkanfyp #mosquito #solution #biljka #plantagenije

♬ original sound – Dejan Dragićević

   ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING