Почетна Македонија (ВИДЕО) Владино возило кое превезувало функционер, направи гужва на “Васил Главинов” и настана сообраќаен колапс

(ВИДЕО) Владино возило кое превезувало функционер, направи гужва на “Васил Главинов” и настана сообраќаен колапс

од nenad
1 минути читај за
Ова владино возило, со кое се превезуваше некој функционер, направи гужва на улицата “Васил Главинов” која се протегаше и долж Партизанска. Бидејќи овој потег на улицата е фреквентен и води кон Рекорд, кога една лента ќе се блокира настанува сообраќаен колапс.

   

Таблицата е СК-4040-БЛ. Кој е функционерот кој се однесува како Дон Корлеоне и кого го чекаа со вклучени флешери, среде улица?ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING