Почетна Македонија БОШЊАКОВСКИ: Претседателе Пендаровски (Бети и Огнен) благодарност за довербата што ја имавте во мене

БОШЊАКОВСКИ: Претседателе Пендаровски (Бети и Огнен) благодарност за довербата што ја имавте во мене

од nenad
1 минути читај за
Вчера успешно затворив една приказна во мојата професионална кариера. После пет поминати години како Генерален секретар на претседателот Stevo Pendarovski Стево Пендаровски можам да кажам дека сум целосно задоволен од се низ што поминавме без каење за ништо. Убавите моменти остануваат, нели за вечност, а неубавите биле лекција за подобро. Претседателе Пендаровски (Бети и Огнен) благодарност за довербата што ја имавте во мене. Благодарност јавно и до сите колеги со кои соработувавме изминатиов период и како што знаете „не сме за еднаш, туку за цел живот“! Време е да затворам некои други професионални проекти, така што се гледаме, пишуваме и слушаме наскоро драги пријателиДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING