Почетна Убавина и здравје „БОЖЕ, ШТО ПРАВААТ ЛУЃЕТО“ Дечко раскинал со својата девојка, а потоа пронашол нешто „језиво“ во станот: „Ова е едноставно црна магија!“

„БОЖЕ, ШТО ПРАВААТ ЛУЃЕТО“ Дечко раскинал со својата девојка, а потоа пронашол нешто „језиво“ во станот: „Ова е едноставно црна магија!“

од nenad
2 минути читај за

Верувале или не, кога во секојдневието ќе се појават необјасниви и застрашувачки појави, првата мисла на многумина од нас е токму – црна магија. Така било и со момче од Србија кое тврди дека е жртва на мистична работа.

Во анонимна објава на Редит, маж од Србија откри дека му е се појасно од каде доаѓаат катастрофалните ситуации кои го следат неколку години – од моментот кога раскина. Имено, тој тврди дека неговата сега веќе поранешна девојка му фрлила црна магија.

„Имав искуство со црна магија што не може да се негира. Ситуацијата се случува во 2020/2021 година. Во 2020 година, јас и мојата сега веќе поранешна девојка започнавме врска и немаше никакви проблеми, сè одеше совршено. Сепак, на почетокот на 2021 година се случи нешто раскинување по чести тепачки и проблеми кои се создаваа како во филмот 20 дена по раскинувањето, чистев во мојот стан и во кабинетот под мијалникот најдов многу торби… ги извади да исчисти под нив, од торбата ми испадна фотографија, искината на четири дела, запалено кибритче, но само врвот, топче коса (сите ситни влакна).

Знам дека ова е црна магија, но ме интересира дали е можно повеќе да има фрлена магија, бидејќи во последните години ништо не оди напред, колку и да се труди и да се труди, се си го наоѓа својот крај и завршува катастрофално“, напиша момчето и додаде дека живеел во тој стан со брат му, бабата и девојката.

Неговата објава насмеа голем број корисници, кои признаа дека не веруваат во црна магија, но имаше и такви кои веруваа дека таа сè уште постои и треба да се преиспита дали тоа го правела баба му, а не неговата девојка .

„О, брате, го читам ова и како да читам дека сето тоа ми се случува мене затоа што ми се случија речиси истите работи со тебе… Сум бил на многу различни сајтови обидувајќи се да се ослободам на црна магија, но ништо не помогна“, „Твојата или нејзината успеаја да те разделат“, „Не постои нешто како црна магија, но баба ти веројатно ја практикуваше за да те раздели, претпоставувам дека е така.

„Треба да го тргнете веднаш за да не се изгуби. Одете на раскрсница и кога ќе позелени, викајте гласно 5 пати „Флеш Гордон, имаш ли мајка“. Ја одзема магијата 100% “, се пошегува еден корисник.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING