Почетна Македонија БОГДАНОВИЌ: СРБИТЕ ДОЖИВЕАЈА ГЕНОЦИД ВО ХРВАТСКА ЗА ВРЕМЕ НА ОЛУЈА

БОГДАНОВИЌ: СРБИТЕ ДОЖИВЕАЈА ГЕНОЦИД ВО ХРВАТСКА ЗА ВРЕМЕ НА ОЛУЈА

од nenad
1 минути читај за
На еден ден пред гласање на резолуцијата за Сребреница каде треба да се стави белег на српскиот народ којшто во својата историја ги претрпел најголемите зулуми од разни освојувачи, поробувачи и непријатели само заради тоа што се бориме ”За крст часни и слободу златну” редно е да се потсетиме на случувања од блиското минато каде во акцијата “Олуја” се протерани над 250.000 срби а со тоа е сотрен и секој траг дека таму постоел и живеел народ со своја култура, вера, традиција и обичаи и дека истиот “рецепт” за тивко етничко чистење го спроведува денес и ”големиот демократ” од Приштина, Курти кој не бира средства да сотре се што е српско на Косово и Метохија.ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING