Почетна Економија Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

од nenad
1 минути читај за

Пожарот за миг ја пеплосал скоро целата куќа во која живеат Зоран со неговата ќерка, зет и внучиња кои биле во домот за време на пожарот и за среќа успеале да излезат неповредени.Во посета на семејството беше градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски кој во изјава за медиумите истакна:

   

„Денес сме во посета на семејството Богдановски чиј дом пред неколку дена беше зафатен од пожар и изгоре. Како локална самоуправа ќе дадеме соодветна финансиска поддршка со цел возобновување на овој дом. Ја користам оваа прилика, да ги поканам сите хумани, сите добронамерни луѓе и градежни компании да дадат поддршка со цел семејствата побрзо да се вратат во нормалниот тек на функционирање – изјави Стефковски.Сите хумани граѓани имаат можност да донираат на следната сметка која е на ќерката на Зоран:270-7000494939.08 – Халк Банка, со ознака донации на име на Маја Ѓорѓиев.

ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING