Почетна Убавина и здравје Ана Николиќ во големи проблеми – Убавина и здравје

Ана Николиќ во големи проблеми – Убавина и здравје

од nenad
1 минути читај заПејачката Ана Николиќ снима нов албум со композиторот и емотивен партнер Горан Ратковиќ Ралет. Иако албумот наскоро треба да го види светлото на денот, пејачката наиде на проблем со изборот на менаџер.

Николиќ не може да најде менаџер по нејзин вкус и желба, а повеќето луѓе со кои разговарала ја одбиле за соработка. Ана конечно реши да се врати на музичката сцена, но тоа не оди така лесно како што замисли. Контактирала со неколку менаџери, но многумина ја одбиле. Една девојка се согласи, но ќе видиме дали тоа ќе потрае. Ана бара максимална посветеност, но поради претходните години во кои имаше многу неуспеси, експертите за изведба не сакаат да работат со неа“, изјавил извор на „Курир“ и додава:

„Рале и помага максимално во секоја смисла на зборот. Песните ќе бидат во нејзин стил, но џабе е ако не се вртат и не работи по клубови во земјава и странство. Затоа ѝ треба добар менаџер. Ќе видиме, се надевам дека ќе заврши добро и тој ќе се врати на својата работа“.

 


ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING