Почетна Македонија АНАСТАСОВ: Денес, ООУ Браќа Миладиновци – Пробиштип е домаќин на државното првенство во одбојка за основни училишта

АНАСТАСОВ: Денес, ООУ Браќа Миладиновци – Пробиштип е домаќин на државното првенство во одбојка за основни училишта

од nenad
1 минути читај за
Четири екипи како победници по региони, и тоа од Скопскиот, Источниот и Западниот ќе се натпреваруваат за првото место.

Пробиштип отсекогаш претставува вистински расадник на таленти, кои се натпреваруваат овде, низ клубовите во Македонија, но секогаш имаме и наши сограѓани во македонската одбојкарска репрезентација, што е јасен доказ дека од овде излегуваат вистински одбојкарски таленти.
Ја имав честа да го отворам натпреварот, на екипите им посакав добра игра и да победи најдобриот.ДОБРО УТРО е дневен информативен портал. Информациите се од секојдневни !

Дизајн GLOBAL NET. Хостирано од MAX HOSTING